Paras tapoja tehdä ilma

Suurin osa ihmisistä lentokone on erityinen tunne, hellyyttä. Lapsuudessa, lapsi nostaa päätään, tarkkailun pois pieni piste yläpuolella, jättäen valkoinen trail, lentokentällä, terminaali, ja myös lapset sekä aikuiset rakastavat pitää luonnonkaunis Windows, nähdä hitaasti rullaavien ilma-alusten esiliina, lähtö-tai lasku, lentokoneet jatkuvasti ottaa kuvia sekä katsomaan niitä pitkäksi aikaa.

Oletettavasti, että liikenne-ja kuljetus, mutta ei

Autoja on niin valtava kunnioitus, junat, laivat kuitenkin myös ilma-alus on. Sekä mikä on yhteydessä niihin. Mahdollisesti koska planeetta ja vettä, ihmiset voi myös siirtää (kävellä ja uida), mutta yläpuolella kasvaa, hän voi vain olla lentokoneessa? Olen monta kertaa ollut eri markkinoilla pienistä jättiläinen, tuntematon yritykset ja myös tuotantolaitoksia maailman tunnettu tuotemerkki nimet, mutta aina halunnut mennä sinne, missä he tekevät lentokoneet.

Oletettavasti, että liikenne-ja kuljetus, mutta eiAivan sama ilma, joka johtaa kaikki nautintoa on siitä, missä useimmat meistä lentää, joka meidän kuva ja myös ihailla. Lopuksi, minun pieni unelma tapahtui äskettäin minulla oli ranskan Toulouse ensisijainen Kokoonpano linjat ilmailun jättiläinen Jet, jossa silmät näki, kuinka lentokone – minun käytännössä kerran viikossa kuljetus. Jos et niin paljon kuin minä nauti lentokoneet ja haluavat nähdä hieman enemmän kuin minulla oli tapana nähdä lentokentällä, sinun pitäisi kaupungissa Blagnac sijaitsee lähellä Toulouse. Alla on lennon terminaalin koodi TLS, joka on sekä Toulouse kansainvälinen lentokenttä sekä osa merkittävää Airbus-tehdas.

Lentokenttä Yleinen kasvi ja myös kiitotien, joten edes odottaa alue tai yhtiö-lounge, jossa voit nähdä, yhdessä alukset pari kymmeniä lentoyhtiöt käynnissä matkoja alla, sekä paljon lentokoneita todella harvinaisia tyyppejä, kuten Airbus A380: Qatar Airways ei ole väreissä ja myös vierailevat hänen alkuperäinen (!) tutkimus matka! Joka tapauksessa, päästä Jet Määrittäminen kasvi voi olla kuka tahansa! Yrityksen kasveja Toulouse ja myös Hampurissa järjestetty 2-3 tunnin matkat asettaa sinut takaisin 10-15 euroa.

Suuryritysten luoda lentokoneita

Kokonaisuutena, Koneen S. A. S on yksi suurimmista lentokoneiden yritysten maailmanlaajuisesti, kehitettiin 1960-luvun lopulla kautta yhdistämällä useita Euroopan lentokone päättäjille. Tuottaa matkustaja -, rahti-ja myös asevoimien kuljetus ilma-aluksen alla Airbus brändi. Pääkonttori liike sijaitsee Blagnac (lähellä Toulouse, Ranska), pitkin kanssa ensisijainen perustamalla valmiuksia. Vaikka yhtiö on 4 perustaminen sivustot Toulouse (Ranska), Hampuri (Saksassa), Mobile (Alabama, Usa), Tianjin (Kiina).

Suuryritysten luoda lentokoneitaEnsimmäinen kohta mennä kauppaan, jossa he tekevät kaikkein tehokas teollisuuden lentokone A320-sarjan/A320neo. Tuolloin A320 tuli hitti ja yleisimpiä ilma KAIKKI tällä hetkellä olemassa olevat maailmanlaajuisesti. Kun otetaan huomioon, että vuonna 1988, se on tuottanut yli 7,600 A320/A320neo, joka on suurempi kuin 8000 lentävät tällä hetkellä. On arvioitu, että jokainen 1,4 sekuntia jonnekin maailmanlaajuisesti istuutuu tai ottaa pois yksi A320, ja myös jos olet rakentaa kaikki ilma-alukset, perustettiin vuonna tällaista line, sen pituus on 260 km.

Koko valmistuksen aikana yksi A320 (ensimmäisestä Määrittäminen komponentin jakelu ilma-asiakas) on tekemistä sen kanssa vuoden, ja suuri osa lentokone tehdä 4 maissa: nenä sekä etuosa kehon – ranskan Saint-Nazairen, center ja hännän osa kehon Hampurissa, suora stabilointiaine edelleen espanjan Getafe, pystysuora stabilointiaine – saksan Stade, siivet – englanti Broughton, läpät Bremen. Kaikki nämä komponentit on tuonut keskuudessa Kokoonpano sivustoja, jossa viimeinen Määrittäminen ilma-aluksen kestää noin 1 kuukausi.

Merkittävä alue Kokoonpano lentokone

Merkittävä alue Kokoonpano lentokoneSijainti viimeinen Määrittäminen Euroopassa (ja myös tämä on Toulouse ja Hampuri) suuret näkökohtia ilma – runko, siivet ja myös stabilointi tarjotaan kanssa ilman, midsts massiivinen liikenteen ilma-Jet Beluga. Tämän viestin ja se on niin suuri, niin koskevia Beluga, aion varmasti tehdä erillinen tuote (täyttää tänään). Täällä on takaisin osa kehon A320, vain purkaa huomattava Beluga lähellä linja lopullinen Kokoonpano.

Tässä tapauksessa tausta on hyvin näkyvissä vieras terminaali Toulouse-Blagnac lennon terminaali ja juuri palannut teknologinen lennon A330-Kiinan yritys Tianjin Airlines. Linja viime perustaminen A320-Toulouse, sinun ei vain missään, mutta ne hallit, joissa niiden aika oli koota kuuluisa Concorde. Olet varmasti yllättynyt, mutta tämän perusteella se, vajat jopa tunnustettu historiallinen monolith! Toisaalta, se on trendikäs ja ainutlaatuinen, yksi – valvoo erityisiä rajoituksia Lentokone, koska niitä ei voitu rakentaa, muuttaa, jne.